За нас

EBTour е лицензиран туроператор и турагент, чиято дейност е цялостната организация на иновативни и нестандартни туристически пакети, управление на ваканционни места за настаняване и организиране на частни партита с оригинална концепция, в които има място и за пътуване, приключенски дух и предизвикателства. Подбрахме най-атрактивните дейности, най-забавните места и най-добрите професионалисти, за да предложим на своите клиенти и контрагенти най-страхотните оферти.
logo EBTour
Dragomir Djenkov

Драгомир Дженков

Основател на EBTour,  визионер в областта на организацията на събития с 15-годишен опит в областта и нестихващ ентусиазъм за развитие. Канализира приключенския си дух и нестандартни идеи в създаването на нови продукти в туристическия и развлекателния бранш, неизменно воден от идеята да отговори максимално на потребителското търсене и да надмине очакванията на нашите клиенти.  

Polina Trifonova

Полина Трифонова

Съосновател на EBTour и дипломиран мениджър в туризма с амбиция за разработване на уникални туристически продукти, които предлагат не просто пътувания или забавления, а топли спомени за цял живот.
Неуморен пътешественик по природа с особен афинитет към нестандартните приключения и авантюрист до мозъка на костите.  

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.