Дестинация България

Прелестна природа, паметници, хилядолетна история, архитектурни шедьоври и невероятни природни забележителности- толкова много история, събрана на тази малка територия, неизчерпаем извор на емоции и нови преживявания. Впуснете се в изследване на онази България, която е скрита зад стандартните маршрути, опитайте автентичните ѝ вкусове, приютете в спомените си величествените гледки, опознайте историята на живо, намерете своята България с нас!

fire-2144812_1920-1

Оцеляване

Приготвили сме нещо наистина сензационно за приключенците по душа с неизчерпаема енергия и желание за диви предизвикателства! Подарете си преживяване, което освен забавно ще ви бъде и много полезно- курс по оцеляване в дивата природа!

ebtour пакет търсачи на съкровища

Търсачи на съкровища

България заема територия с изключително богата история и множество археологически находки от различни периоди. Създадохме иновативни туристически пакети, чрез които запознаването с тези артефакти да бъде весело и интересно.

car-4592957_1920

(Не)стандартни пътешествия

Тук става въпрос за истинско приключение! В началото на екскурзията ще получите инструкции за първото си задание и никога няма да знаете какво точно предстои. Пакетите представят познати дестинации по нестандартен начин и показват скрития чар на всяко кътче!

engagement-1718244_1920

Светът е за двама

Ние вярваме, че любовта заслужава да бъде празнувана повече от веднъж в годината, с повод или без и именно за тази цел Ви предлагаме нещо различно.

Bachelor-Party

Ергенски партита

Раздялата с ергенския живот не е лесна стъпка, нека поне да бъде с едно наистина запомнящо се парти, което да отбележи подобаващо раздялата с една ера и навлизането в нова-семейния живот!

5d1c6b1066b03

Момински партита

Знаем колко специално събитие е сватбата за всяка жена, затова ще се постараем да организираме не по-малко запомнящо се моминско парти!

3

Велиновата къща - Белчин

Стаена в подножието на историческия хълм, устояла на времето и възкресена за нов живот, Велиновата къща очаква своите гости с уютна обстановка, спокойствие и комфорт.

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.